Starostlivosť o tvár



Beauté neuve dvojfázový peeling
Krásna a obnevená pokožka

Epiderma pozostáva približne z 30 vrstiev buniek. Povrchné vrstvy sa časom dehydratujú, tak sa stráca sviežosť a zdravý vzhľad pleti. Pomocou zlupovacieho ošetrenia sa jemne odstránia odumierajúce bunky, odhalia sa zdravé a nové bunky. V prvej fáze aplikáciou ovocných kyselín sa oddelia odumreté bunky od živých a zdravých buniek, v druhej fáze sa šetrne odstránia pomocou peny. Na konci ošetrenia sa ešte aplikuje maska obsahujúca čistý vitamín C, ktorá zregeneruje elastické vlákna a zosvetľuje pigmentové škvrny, tým sa pokožka obnoví, rozžiari a očividne omladne.

Obnova buniek pozastavuje starnutie, obnoví mladisitvé rozžiarenie pleti a zosvetlí pigmentové škvrny

Únava, stres a tiež aj plynutie času zanechávajú svoje stopy na pleti, pokožka stráca svoj mladistvý vzhľad a rozžiarenosť, môžu sa objaviť pigmentové škvrny. Pokožka bude "obkľúčená" dehydratovanými bunkami, obnova buniek sa spomalí a pokožka stratí zdraví vzhľad, bude mať sivý tón. Už po prvom ošetrení sa obnoví svieža farba pleti a po 3 ošetreniach sa zosvetlia pigmentové škvrny, dokonale sa odstránia odumreté bunky, zdravé bunky sa dostanú na povrch, pokožka bude rozžiarená a svieža, stimuluje sa obnova buniek, dôsledkom čoho pleť bude pôsobiť mladistvo a zdravo.

 
Aromatic zázrak z prírody

Prírodné esencie pre obnovu pokožky

Niektoré rastliny a bylinky sa používajú na liečbu už vyše desaťtisíc rokov, z nich vybral inštitút Guinot tie rastlinné  výťažky a éterické oleje, ktoré dokážu zregenerovať a obnoviť pokožku. Výsledkom individuálneho prístupu a ošetrenia prispôsobené potrebám Vašej pleti budete krásna a rozžiarená.

Sila prírodných produktov je doplnená Zen masážou, ktorá blahodárne pôsobí tak na telo, ako aj na dušu.

 

Osvieženie a relaxácia dosiahnutá masážou a éterickými olejmi

Očarujúca vôňa éterického oleja Vás bude prevádzať počas celého ošetrenia, keď kombináciou blahodárnych účnikov éterických olejov a zen masáže dosiahnete dokonalé uvoľnenie sa a pocit pohody. Relaxujte a zverte sa do rúk Vašej kozmetičky, ktorá dokončí ošetrenie s individuálne pripravenou stiahnuteľnou maskou, ktorú pre Vás pripraví z koncentrovaných rastlinných výťažkov, špeciálne podľa potrieb Vašej pokožky.

 
Hydradermie Lift Yeux
obrázok

Hydrodermie Lift Yeux rejuvenizácia očných partií

Ošetrenie zamerané na pokožku okolo očí, stimuláciou svalov okolo očí dostáva táto partia nový tón a pevnosť. Výsledky sú badateľné už po prvom ošetrení, keď sa drobné vrásky vyhladia, okolie očí bude rozžiarené a jemné.

Omladenie pokožky okolo očí

 
Hydradermie najžiadanejšie ošetrenie
Ionizácia pre zvýšenie efektivity ošetrenia

Najúčinnejšie hĺbkové čistenie pleti pomocou high-tech prístroja - Hydradermie je už 35 rokov používaná výnimočná procedúra Guinot. Po hodinovom ošetrení Vaša pokožka viditeľne omladne, výsledkom ďalších procedúr v mesačných intervaloch bude čistá, zdravá a rozžiarená pleť. Tieto ošetrenia vykonávajú len odborne vyškolené, vysoko kvalifikované kozmetičky. Pri návšteve salónu Guinot kdekoľvek na svete dostanete rovnaké ošetrenie Hydradermie.

Okamžite po ošetrení sa Vaša pokožka rozžiari

Vyberte si pomocou Vašej kozmetičky pre Vás najvhodnejšiu procedúru a doprajte si to najlepšie pre Vašu pokožku. Okamžite po ošetrení budete mať tvár uvoľnenú a oddýchnutú, budete sa cítiť výborne vo svojej koži. Po opakovanom ošetrení sa Vaša pokožka vyhladí, omladne a bude dokonalo čistá.